середа, 28 березня 2018 р.

Глазурований сирок🔻




Необхідно:
  • Сир-400 г,
  • Масло вершкове-25 г,
  • Вершки-25 мл,
  • Цукрова пудра-100-150 г,
  • Шоколад-100 г.
  • Приготування:
  1. Змішуємо сир,сметану,цукрову пудру та м'яке масло.Маса не повинна бути рідкою.
  2. Зліпити з приготовленої маси брусочки.Поставити в морозиловку на 10-15 хвилин,тим часом приготувати глазур.
  3. Розтопити шоколад з вершками,дістаємо сирки з морозиловки,кладемо в шоколад,обвалюємо їх зі всіх сторін і з допомогою 2 вилок дістаємо.Кладемо на пергаментний папір,ставимо в холод.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Приготуйте таку цікавинку для ваших діток на сніданок!-вони будуть задоволені!