Глазурований сирок🔻
Необхідно:
- Сир-400 г,
- Масло вершкове-25 г,
- Вершки-25 мл,
- Цукрова пудра-100-150 г,
- Шоколад-100 г. Приготування:
- Змішуємо сир,сметану,цукрову пудру та м'яке масло.Маса не повинна бути рідкою.
- Зліпити з приготовленої маси брусочки.Поставити в морозиловку на 10-15 хвилин,тим часом приготувати глазур.
- Розтопити шоколад з вершками,дістаємо сирки з морозиловки,кладемо в шоколад,обвалюємо їх зі всіх сторін і з допомогою 2 вилок дістаємо.Кладемо на пергаментний папір,ставимо в холод.
Немає коментарів:
Дописати коментар